Volumes
Private Residence
53 + 27 smq

Location: Monza, Italy
Design team: Tommaso Giunchi
Year: 2019
Status: Completed

Photography: Sara Magni

Publication: Abitare Magazine, issue 589

The project, an apartment for a young couple, consists in the construction of a raised floor, which reinterprets the theme of the traditional mezzanine. While the lower floor is configured as a free space that revolves around a central volume, the rooms of the upper floor (master bedroom, walk-in closet and guest room / study) become three volumes with different textural and architectural characteristics.

The use of different perforated and transparent materials ensures a visual permeability of the various areas, each one holding its uniqueness and recognizability.

volumes_axo
volumes_foto-1-agg
volumes_foto-2-agg
volumes_foto-3-agg
volumes_moodboard
volumes_foto-4-agg
volumes_foto-5b
volumes_foto-5a
volumes_foto-6
volumes_foto-7a-agg
volumes_foto-7b-agg
volumes_foto-14
volumes_foto-8-agg
volumes_foto-10-agg
volumes_foto-9a-agg
volumes_foto-9b-agg
volumes_foto-11
volumes_foto-12
volumes_foto-13a
volumes_foto_13b
volumes_genesis
volumes_foto-15