SNVT
Private Residence
135 + 65 smq

Location: Monza, Italy
Design team: Tommaso Giunchi
Year: 2019
Status: Ongoing

A spacious duplex in the heart of Milan's historic neighborhood.

The lower floor consists mainly of a big living room, defined on one side by a series of french windows and on the other by an intense green wall, a colour which also defines floors and walls of the foyer and the staircase.
A wooden volume separates the living room from a small kitchen, which can be completely closed and integrated into the volume itself.
Study, guest room and master bedroom, with its en suite bathroom and walk-in closets, are also present at this floor.


The upper level consists of a painting atelier, the main kitchen and the dining area, a glazed volume overlooking the terrace, which offers a panoramic view of the surrounding roofs and the skyline.



snvt_axo
snvt_moodboard-agg
snvt_pav_no_linee_agg
snvt_genesi