Fitted Lines
Private Residence
60 smq

Location: Milan, Italy
Design Team: Tommaso Giunchi
Year: 2019
Status: Ongoing

Renovation of a medium-size apartment for a young couple.
Keeping only the parquet in one of the existing rooms, the internal layout of the house is reversed, replacing the previous bedroom with the kitchen and living room, in order to enjoy the sunlight's full potential.


The neutral, warm and relaxing tones, chosen for the surfaces, are interspersed with moments of strong chromatic contrast, such as the long teal-colored wardrobe that defines one side of the corridor and functing as the home storage, the white and yellow terrazzo in the bathroom and the mustard-colored wall behind the bed.


fitted-lines_plan
fitted-lines_axo
fitted-lines_moodboard-fisico
fitted-lines-genesi